Продавець ФОП Волошина Валерія Олегівна розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
369 відгуків
promo_banner
+380 (96) 555-87-30
  • Немає в наявності
  • Код: ФО-0000884

Прес гвинтовий Діоніс 20 л

2 560 ₴

+380 (96) 555-87-30
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Прес гвинтовий Діоніс 20 л
Немає в наявностіПрес гвинтовий Діоніс 20 л
2 560 ₴
+380 (96) 555-87-30
Опис
Інформація для замовлення
Прес гвинтовий «Діоніс» призначений для віджиму соку з ягід, фруктів та овочів (малина, полуниця, горобина, виноград, груші, яблука, помідори, гарбуз та ін.) Тип преса – гвинтовий, ручний.

Прес гвинтовий Діоніс 20 л

Переваги:

Якісне виконання: цільнотягнута рама витримує великі навантаження (ніж не можуть похвалитися зварні аналоги), а наявність товстих ніжок збільшує стійкість преса.

Ємність і корзина виготовлені з нержавіючої сталі, притискний диск з харчового алюмінію в пластику (товщина диска 5мм, є також додаткові ребра жорсткості для посилення диска). Спеціальне метричне різьблення гвинта надає впевненості користувачеві, а гайка гвинта приварена з двох сторін - зірвати різьблення практично неможливо.

Конструкція преса спроектована так, що при віджимінні соку, сировина та віджатий сік стикаються тільки з елементами з нержавіючої сталі, не створюють оксидів і дозволяють зберегти смак, вітаміни, всі корисні властивості сировини та чистоту готового продукту.

У комплекті йде лавсановий мішок відповідного розміру.

Технічні характеристики:

Місткість завантажувального кошика: 20 л;
Матеріал корзини: нержавіюча сталь 2 мм;
Матеріал піддону для збирання соку: харчова нержавіюча сталь 1,5 мм;
Матеріал кожуха: нержавіюча сталь 1,5 мм;
Матеріал: профільна труба 40;
Покриття корпусу: фарба;
Висота: 486 мм;
Довжина: 415 мм;
Ширина: 349 мм;
Маса: 18 кг;
Гарантія 12 місяців;
Країна виробник: Україна

Підготовка та принцип роботи:

Перед першим застосуванням преса необхідно ретельно промити всі деталі гарячим (не більше 60 ° С) 2-х процентним содовим розчином, обполоснути теплою водою, витерти насухо.

Встановити прес на столі (або тумбі, лавці) з таким розрахунком, щоб зливний отвір тарілки виходив за межі краю столу. Закріпити прес болтами або саморізами до стільниці через отвори. Під зливний отвір тарілки встановити ємність для збирання соку.

Закласти в кошик преса сировину, попередньо уклавши її в мішок із тканини. Фрукти та овочі перед закладанням у кошик преса необхідно подрібнити за допомогою корморізок.

Загортати гвинт до моменту появи соку, продовжувати повільно обертати гвинт, збільшуючи тиск до появи опору обертанню. Для найкращого виходу соку процес можна повторити кілька разів. Перед повторним віджиманням спресовану сировину в мішку перевернути.

Після закінчення роботи частини виробу необхідно ретельно промити, без використання миючих засобів та витерти насухо.

  • Ціна: 2 560 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner